Alba Toscana Immobiliare

Italiano    English    Nederlands    Deutsch

Huis kopen in Italie met een ervaren Nederlandstalige makelaar ter plaatse


Alba Toscana Immobiliare biedt Nederlandstalige bemiddeling bij de aankoop van je huis in Italie. Koop nu je droomhuis in ItaliŽ samen met een in Italie erkende, ervaren, Nederlandstalige makelaar.


Een huis koop je niet elke dag, en zeker niet in het buitenland of in Italie. Daarom kun je bij de aankoop beter bijgestaan worden door een ervaren Nederlandstalige makelaar ter plaatse.

Huis kopen in italiŽ

Bovendien kan een huis kopen in Italie nogal wat risicoís met zich meebrengen. Je makelaar volgt daarom het aankoopproces van het begin tot het einde. Eerst is er de selectie van mogelijk geschikte huizen. Er worden bezoeken vastgelegd met andere makelaarskantoren in ItaliŽ. Na de bezoeken worden de verschillende mogelijkheden samen met de klant beoordeeld. Daarna volgt de onderhandelingsfase, de controle van de documenten, gevolgd door de afhandeling van het contract. Het aankoopproces eindigt bij de notaris in ItaliŽ. Je makelaar is tevens je tolk tijdens het volledige aankoopproces.

Het aankoopproces in ItaliŽ wordt je stap voor stap uitgelegd in je eigen taal en de verschillen met het aankoopproces in BelgiŽ of Nederland worden duidelijk gemaakt. Alba Toscana is je Nederlandstalige makelaar die in ItaliŽ gevestigd en erkend is. Dit laatste vereenvoudigt de contacten met Italiaanse makelaars, die voor de verkoper optreden, en de onderhandelingen. Bovendien heb je ongetwijfeld vele vragen, waarop je best een antwoord krijgt in je eigen taal. 

Wil je een huis kopen in ItaliŽ? Contacteer dan Alba Toscana Immobiliare. De zaakvoerder, Kris Mahieu, is een Vlaming die reeds meer dan 10 jaar in ItaliŽ woont. Hij volgde een universitaire opleiding vertaler Engels-Italiaans en in ItaliŽ een professionele opleiding tot immobiliŽnmakelaar. Sinds 2009 begeleidt hij klanten uit heel Europa bij de aankoop van hun woning, vakantiehuis of villa in ItaliŽ. Zijn ervaring en talenkennis zijn een zekerheid voor de klant tijdens het avontuurlijke aankoopproces. Het kantoor is gevestigd in midden-ItaliŽ, in de regio Toscane. Alba Toscana Immobiliare is daardoor hoofdzakelijk actief in bij buitenlanders populaire regioís van midden-ItaliŽ zoals LiguriŽ, Emilia-Romagna, Toscane, UmbriŽ, de Marken, Abruzzo en Lazio. Hier kun je meer lezen over Alba Toscana Immobiliare

Vermijd misverstanden of onaangename verrassingen bij de aankoop van je huis in Italie en laat je bijstaan door een Nederlandstalige makelaar ter plaatse. Vertrouw op de ervaring en de diensten van Alba Toscana Immobiliare.

Alba Toscana Immobiliare zal aanwezig zijn als exposant op de beurs SECOND HOME EXPO in BelgiŽ op 18 en 19 mei 2019. Klik hieronder om je gratis tickets te bestellen en bezoek ons op Antwerp Expo, Jan Van Rijswijcklaan 191 in Antwerpen.