Alba Toscana Immobiliare

Italiano    English    Nederlands    Deutsch    Fran├žais

Huis kopen in Italie met een ervaren Nederlandstalige makelaar ter plaatseHUIZENJACHT IN ITALIE


ITALY HOUSE HUNTING is een onderdeel van Alba Toscana Immobiliare en biedt Nederlandstalige bemiddeling bij de aankoop van je huis in Italië. Koop nu je droomhuis in Italië samen met een in Italie erkende, ervaren, Nederlandstalige makelaar.


Een huis koop je niet elke dag, en zeker niet in het buitenland of in Italië. Daarom kun je bij de aankoop beter bijgestaan worden door een ervaren Nederlandstalige makelaar ter plaatse.

Huis kopen in italië

Bovendien kan een huis kopen in Italië nogal wat risico's met zich meebrengen. Je makelaar, Italy House Hunting, volgt daarom het aankoopproces van het begin tot het einde. Eerst is er de selectie van mogelijk geschikte huizen. Er worden bezoeken vastgelegd met andere makelaarskantoren in Italië. Na de bezoeken worden de verschillende mogelijkheden samen met de klant beoordeeld. Daarna volgt de onderhandelingsfase, de controle van de documenten, gevolgd door de afhandeling van het contract. Het aankoopproces eindigt bij de notaris in Italië. Je makelaar is tevens je tolk tijdens het volledige aankoopproces.

Het aankoopproces in Italië wordt je stap voor stap uitgelegd in je eigen taal en de verschillen met het aankoopproces in België of Nederland worden duidelijk gemaakt. Italy House Hunting is je Nederlandstalige makelaar die in Italië gevestigd en erkend is. Dit laatste vereenvoudigt de contacten met Italiaanse makelaars, die voor de verkoper optreden, en de onderhandelingen. Bovendien heb je ongetwijfeld vele vragen, waarop je best een antwoord krijgt in je eigen taal. 

House hunting in Italy

Wil je een huis kopen in Italië? Contacteer dan Italy House Hunting. De zaakvoerder, Kris Mahieu, is een Vlaming die reeds meer dan 15 jaar in Italië woont. Hij volgde een universitaire opleiding vertaler Engels-Italiaans en in Italië een professionele opleiding tot immobiliënmakelaar. Sinds 2009 begeleidt hij klanten uit heel Europa bij de aankoop van hun woning, vakantiehuis of villa in Italië. Zijn ervaring en talenkennis zijn een zekerheid voor de klant tijdens het avontuurlijke aankoopproces. Het kantoor is gevestigd in midden-Italië, in de regio Toscane. Italy House Hunting is daardoor hoofdzakelijk actief in alle bij buitenlanders populaire regio's van Italië zoals Ligurië, Toscane, Umbrië, de Marken, Abruzzo, Apulië, Lazio, Emilia-Romagna, Lombardije, Trentino-Zuid-Tirol, Piemonte, Sardinië en Sicilië. Hier kun je meer lezen over Italy House Hunting.

Vermijd misverstanden of onaangename verrassingen bij de aankoop van je huis in Italie en laat je bijstaan door een Nederlandstalige makelaar ter plaatse. Vertrouw op de ervaring en de diensten van Italy House Hunting en Alba Toscana Immobiliare.


Schedule a call with Italy House Hunting

Meer info? Klik hier en maak een afspraak voor een vrijblijvend telefoongesprek of een videocall. Wij contacteren je op de datum en het uur van jouw keuze.

Italy House Hunting en Alba Toscana Immobiliare zijn aanwezig als standhouder op de beurs Second Home Expo in België.